30 ml Bols Butterscotch likőr
30 ml Bols Genever
22.5 ml Cinzano red Vermouth
1 dash Orange bitters
Elkészítés: Az alapanyagokat bárkanállal keverőpohárban jéggel együtt keverd össze, és töltsd előhűtött koktélpohárba. Citrom Zest el diszitheted.
Alapanyagok:
- Bols Butterscotch likőr
- Bols Genever
- Cinzano red Vermouth
- Orange bitters
- Keverőpohár
- Bárkanál
- spirálszűrő
- finomszűrő
- mérce
- koktélos pohár
Az ital elkészítéséhez szükséges összetevőket és eszközöket a Bareszkozok.hu oldalon találja és rendelheti meg.
A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök
MérceBárkanálSpirálszűrőKeverőpohár
A koktél elkészítéséhez szükséges italok
Bols Butterscotch likőrBols Genever
MEGRENDELEM »