22,5 ml Bols Butterscotch likőr
7,5 ml Bols Vanilla likőr
30 ml Bols vodka
30 ml tejszin
1 bárkanál vaniliás cukor
Őrölt fahéj
Elkészítés: Az összetevőket a cukor és a fahéj kivételével jéggel együtt rázd össze shakerben , majd az előre hűtött koktélos poharat krusztázzuk fahéj és a vaníliás cukor keverékével, és kész italt finomszűrőn keresztül töltsd a pohárba.
Alapanyagok:
- Bols Butterscotch likőr
- Bols Vanilla likőr
- Bols vodka
- tejszín
- fahéj
- vaniliás cukor
- shaker
- spirálszűrő
- finomszűrő
- koktélos pohár
Az ital elkészítéséhez szükséges összetevőket és eszközöket a Bareszkozok.hu oldalon találja és rendelheti meg.
A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök
ShakerSpirálszűrő
A koktél elkészítéséhez szükséges italok
Bols Vanilla likőrBols Butterscotch likőrBols Vodka
MEGRENDELEM »