Crème Brulée Martini koktél

22,5 ml Bols Butterscotch likőr
7,5 ml Bols Vanilla likőr
30 ml Bols vodka
30 ml tejszin
1 bárkanál vaniliás cukor
Őrölt fahéj

Elkészítés: Az összetevőket a cukor és a fahéj kivételével jéggel együtt rázd össze shakerben , majd az előre hűtött koktélos poharat krusztázzuk fahéj és a vaníliás cukor keverékével, és kész italt finomszűrőn keresztül töltsd a pohárba.

Alapanyagok:





Az ital elkészítéséhez szükséges összetevőket és eszközöket a Bareszkozok.hu oldalon találja és rendelheti meg.

A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök

Shaker
Spirálszűrő


A koktél elkészítéséhez szükséges italok

Bols Vanilla likőr
Bols Butterscotch likőr
Bols Vodka


MEGRENDELEM »
Újrapróbálom!
Jelentkezz tanfolyamainkra
További információ: 06-30/677-05-14
JELENTKEZEM
Sikeres jelentkezés!

Jelentkezése részleteit elküldtük az Ön által megadott
címre.

Köszönjük érdeklõdését!
Jelentkezem még!

Jelentkezz most!

A
j
á
n
l
a
t
k
é
r
é
s