R.N.O Cocktail koktél

15 ml Bols Crème de Cassis likőr
45 ml Bols Genever
15 ml Cinzano rosso
15 ml Cinzano dry Vermouth

Elkészítés: Az alapanyagokat keverőpohárban jéggel együtt keverd össze és finomszűrőn keresztül szűrd előhűtött koktélpohárba.

Alapanyagok:





Az ital elkészítéséhez szükséges összetevőket és eszközöket a Bareszkozok.hu oldalon találja és rendelheti meg.

A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök

Mérce
Shaker
Spirálszűrő


A koktél elkészítéséhez szükséges italok

Bols Crème de Cassis likőr
Bols Genever
Cinzano Dry Vermouth
Cinzano Rosso


MEGRENDELEM »
Újrapróbálom!
Jelentkezz tanfolyamainkra
További információ: 06-30/677-05-14
JELENTKEZEM
Sikeres jelentkezés!

Jelentkezése részleteit elküldtük az Ön által megadott
címre.

Köszönjük érdeklõdését!
Jelentkezem még!

Jelentkezz most!

A
j
á
n
l
a
t
k
é
r
é
s