Raisin’ the Bar koktél

22.5 ml Bols Cacao Brown
30 ml Bols Genever
7.5 ml Monin cukorszirup
30 ml tej
6 szem mazsola

Elkészítés:
A mazsolát a shakerben muddler segítségével nyomkodjuk össze, adjuk hozzá az összetevőket, jeget és alaposan rázzuk össze. Szűrjük finomszűrőn keresztül előhűtött koktélpohárba.

Alapanyagok:





Az ital elkészítéséhez szükséges összetevőket és eszközöket a Bareszkozok.hu oldalon találja és rendelheti meg.

A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök

Mérce
Shaker
Spirálszűrő
Muddler


A koktél elkészítéséhez szükséges italok

Bols Cacao Brown likőr
Bols Genever
Monin cukorszirup


MEGRENDELEM »
Újrapróbálom!
Jelentkezz tanfolyamainkra
További információ: 06-30/677-05-14
JELENTKEZEM
Sikeres jelentkezés!

Jelentkezése részleteit elküldtük az Ön által megadott
címre.

Köszönjük érdeklõdését!
Jelentkezem még!

Jelentkezz most!

A
j
á
n
l
a
t
k
é
r
é
s