15 ml Bols Banana likőr
15 ml Bols Apricot Brandy likőr
30 ml Ron Varadero silver
30 ml ananászlé
7.5 ml friss citromlé
7.5 ml Galliano
Elkészítés: Az összetevőket a Galliano nélkül shakerben jéggel rázd össze és finomszűrőn keresztül töltsd előhűtött koktélpohárba, majd a Gallianot bárkanál segítségével töltsd az ital tetejére.
Alapnyagok:
- Bols Banana likőr
- Bols Apricot Brandy likőr
- Ron Varadero silver
- ananászlé
- citrom
- Galliano
- shaker
- spirálszűrő
- finomszűrő
- mérce
- koktél pohár
- Bárkanál
Az ital elkészítéséhez szükséges összetevőket és eszközöket a Bareszkozok.hu oldalon találja és rendelheti meg.
A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök
MérceBárkanálShakerSpirálszűrő
A koktél elkészítéséhez szükséges italok
Bols Creme De Banana likőrBols Apricot Brandy likőrRon Varadero Silver Rum 0,7l
MEGRENDELEM »